تاریخچه انواع درب های اتوماتیک و کرکره های برقی

تاریخچه انواع درب های اتوماتیک و کرکره های برقی

تاریخچه انواع درب های اتوماتیک

در زمان های گذشته، درب های سکشنال به صورت الکترومکانیک و پنوماتیک بودند و بیشتر برای مصارف صنعتی ساخته می شدند. سیستم های الکترومکانیک به وسیله موتورهای صنعتی و در سیستم‌های پنوماتیک به وسیله پمپ باد و جک‌های بادی، درب‌ها به طور خودکار و منظم باز و بسته می شدند. در مورد تاریخچه ورود درب اتوماتیک در ایران نیز باید گفت که تا سال 1387 به شکل گسترده‌ای رواج داشتند و به تدریج جای خود را به مدل های جدیدتر دادند. با ورود تجهیزات با ساختارهای الکترومکانیک و الکترونیک به کشور و همچنین رقابت شدید در بازار، قیمت انواع درب‌های اتوماتیک کاهش یافت.

کمکم اکثر مردم به دلیل امنیت، راحتی، زیبایی و مدرن بودن از این نوع درب‌ها استفاده کردند. برخلاف آن‌چه در رابطه با امنیت پایین در استفاده از درب‌های اتوماتیک گفته می‌شود. درب‌های سکشنال اگر به صورت استاندارد و با رعایت اصول ایمنی نصب و راه‌اندازی شوند، از امنیت بسیار بالایی برخوردار خواهند بود.

 تاثیر در بهداشت تردد

تردد بدون هرگونه لمس و تماس با درب ها به طور کلی باعث پیشگیری قابل توجهی در انتقال و شیوع میکروب ها می شود. می توانیم تا جایی پیش برویم که بگوییم درب های اتوماتیک در لنگرود می توانند در نجات جان انسان ها کمک کننده باشند. با صرفه جویی دراز مدت در هزینه ها استفاده از درب های اتوماتیک توجیح بیشتری دارد. و استفاده از آن ها می تواند سبب کاهش مصرف انرژی و کاهش مبلغ قبض های سیستمهای سرمایش و گرمایش و تهویه هوا گردد. کرکره های برقی در لنگرود نوع دیگری از این نوع درب ها هستند.
از تاریخچه درب اتوماتیک متوجه میشویم که امروزه خانواده درب های اتوماتیک یک خانواده بزرگ است. که با جلوگیری از اتلاف انرژی به کمک ما آمده تا بتوانیم با کاهش مصرف انرژی به جنگ گازهای گلخانه ای و گرم شدن زمین برویم و با بالا بردن سطح بهداشت و جلوگیری از انتشار آلودگیها به جنگ ویروسهای جهش یافته ای مانند کرونا برویم. بی جهت نیست که از این رو جهان  ۱۹march مصادف با ۲۸ اسفند را روز جهانی درب اتوماتیک نامیده است.

روند پیشرفت درب های اتوماتیک امروزی

درب های اتوماتیک امروزی در واقع از سال 1954 میلادی، زمانی که دو دانشمند آمریکایی به نام های دی هورتون و لیو هیویت، اقدام به طراحی و ساخت این نوع درب ها با استفاده از سیستم هیدرولیک کردند، پا به عرصه وجود گذاشتند. چندین سال بعد یعنی حدود سال 1975 میلادی، یک دانش‌آموز اهل اوهایو آمریکا با کمک همین تکنولوژی، ساز و کار درب‌های اتوماتیک امروزی را ابداع کرد. پس از ساخته شدن این درب، آگهی فروش آن در روزنامه‌های محلی به چاپ رسید و چند نمونه از آن نیز فروخته شد. به این ترتیب بود که اولین شرکت تخصصی در این حوزه ثبت و راه اندازی شد.

درب اتوماتیک به دلیل تولید کم و هزینه بسیار بالا و همچنین هزینه تعمیر و نگهداری آن، به عنوان یک کالای لوکس شناخته می شد. ولی با گسترش و پیشرفت موتورهای الکترونیک و الکترومکانیک و استفاده از آنها در درب‌‌های اتوماتیک، تولید انبوه آنها و رقابت شدید بازار، روز به روز قیمت این محصول کاهش یافت و به عنوان یکی از امکانات اولیه ساختمان‌ها مورد توجه قرار گرفت. امروزه درب‌های اتوماتیک یکی از ملزومات اصلی ساختمان‌ها هستند و در انواع مختلف در مکان‌های عمومی یا خصوصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

درب ریلی اتوماتیک پارکینگ و چگونگی مراقبت از آن
معرفی کرکره برقی اتوماتیک صنعتی
باز و بسته کردن درب اتوماتیک در هنگام قطعی برق
درب اتوماتیک تلسکوپی چیست + معرفی انواع آن
عملکرد درب های اتوماتیک کرکره ای
درب اتوماتیک کرکره ای مناسب فروشگاه ها
انواع چاپ بر روی کرکره برقی ها
نقش کرکره برقی ها در بالا بردن امنیت
درب اتوماتیک در لنگرود
زمان مناسب برای سرویس درب های اتوماتیک

دیدگاهتان را بنویسید