سیستم برقی اضطراری در درب های اتوماتیک

سیستم برقی اضطراری در درب های اتوماتیک

سیستم برق اضطراری درب اتوماتیک

سیستم برق اضطراری درب اتوماتیک در لنگرود که به نام UPS نیز شناخته می شود از قوی ترین سیستم هایی می باشد، که برای دستگاه های برقی در نظر گرفته شده تا عملکرد دستگاه در زمان قطع جریان برق دچار خلل نشود و دستگاه به کار خود ادامه دهد. این سیستم به‌صورت تمام‌خودکار در زمان قطع جریان برق وارد عمل شده و نیروی لازم برای شروع به کار موتور و سایر قسمت‌های درب اتوماتیک را فراهم می‌نماید و بسته به میزان توان و قدرت این سیستم درب می‌تواند برای دفعات متعددی باز و بسته شود.

  • سیستم های برق اضطراری توان و ظرفیت های مختلفی دارند و برای مصارف گوناگون و متعددی طراحی شده اند و برخی از آن ها بین 3 الی 8 ساعت می تواند در زمان قطع جریان برق به کار خود ادامه دهند و برخی دیگر بسیار قوی تر هستند و می توانند تا 24 ساعت کار کنند.

مقدار حساسیت و هوشمندی این سیستم ها، با یکدیگر متفاوت می باشد. در برخی مکان ها مانند پارکینگ‌ها و بانک‌ها بسته شدن کامل درب به‌منظور رعایت اصول امنیتی و ایمنی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

در بانک‌ها سیستم‌های برق اضطراری از این هم پیچیده‌تر است و در زمان قطع جریان برق، به‌سرعت وارد عمل می‌شود و تمامی درب‌ها را به‌صورت اتوماتیک قفل می‌کند. این سیستم‌ها بسیار قدرتمند هستند و مخصوص مراکزی طراحی‌شده‌اند که نیاز به امنیت و ایمنی بالایی دارند. سیستم برق اضطراری چنین مراکزی قابلیت برنامه‌ریزی دارد و می‌توان حالت‌های مختلفی را برای آن تعریف کرد .

قطع ناگهانی برق

ممکن است در هنگام انجام باز و بسته شدن درب، سیستم برق شهری به صورت ناگهانی قطع شود و برق به صورت نیمه بسته باشد. در چنین شرایطی سیستم برق اضطراری مخصوص این وسیله ها چنین شرایطی را تشخیص می‌دهد و وارد عمل شده و درب را به‌صورت کامل می‌بندد.

در زمان قطع برق به دلیل نرسیدن انرژی الکتریکی به سنسورها و به تبع آن متصل نشدن فرکانس‌های ریموت امکان باز شدن درب پارکینگ بدون برق امکان‌پذیر نیست و زمانی می‌توان اقدام به باز کردن درب اتوماتیک پارکینگ بدون ریموت پرداخت که درب پارکینگ مجهز به خلاص کن دستی باشد.

کلید خلاص کن درب اتوماتیک

همانطور که از اسم درب های اتوماتیک و کرکره برقی در لنگرود مشخص می باشد. درب های اتوماتیک و کرکره های برقی به‌صورت برقی و اتوماتیک باز و بسته می شوند. که این امر موجب تسریع بخشیدن به رفت و آمد و سهولت استفاده از آن ها می شود و جایز به گفتن است که نباید نقصی را که می تواند گریبان گیر درب اتوماتیک در زمان قطع برقِ، نادیده گرفت و آن باز و بسته نشدن درب می باشد. برای برطرف کردن این نقص چاره ای اندیشیده شده و آن مجهز شدن به کلید خلاص کن درب اتوماتیک درب در زمان قطع جریان الکتریکی است.

ابتدا کابل اصلی برق ورودی را از سیستم جدا می کنیم. سپس با استفاده از آچار آلن کلید خلاص کن درب اتوماتیک را چرخانده و در حالت مورد نظر قرار می دهیم. ماهیت عملکرد این کلید به گونه ای می باشد، که با قرار گرفتن در قسمتی از موتور گیربکس و چرخاندن آن امکان باز و بسته شدن درب اتوماتیک به وجود می آید. قابل ذکر است که تمام درب های اتومات دارای چنین کلیدی هستند. که همراه با درب اتوماتیک نصب می‌شوند و باید در هنگام خلاص کردن دستی، کلید را در محور گیربکس قرار دهید و بچرخانید. استفاده ی مدام از این روش باعث فشار آمدن به موتور درب اتوماتیک می شود و در طولانی مدت منجر به خرابی موتور می گردد. لذا بهتر است در استفاده از این روش احتیاط بیشتری به عمل آورید.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

نکات مورد توجه در هنگام خرید جک درب پارکینگ
بررسی ویژگی های درب های اتوماتیک کشویی
بررسی انواع درب پارکینگ از نظر جنس
بررسی مزایای درب های اتوماتیک نسبت به درب های قدیمی
معرفی کرکره برقی اتوماتیک صنعتی
انواع درب ضدسرقت برای محیط های مختلف
درب اتوماتیک کرکره ای مناسب فروشگاه ها
عملکرد درب های اتوماتیک کرکره ای
درب اتوماتیک تلسکوپی چیست + معرفی انواع آن
زمان مناسب برای سرویس درب های اتوماتیک

دیدگاهتان را بنویسید